Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen tanszereket válasszunk?

Milyen tanszereket válasszunk?

Az iskolatáska minden szülő és gyermek számára nagyon fontos.

Szülőknek mert, legnagyobb értékű termék a csomagban, a gyermek számára azért mert ez a legmutatósabb, legszebb dolog, amit látnak az iskolaszerei közül.

 

Az iskolatáska minden szülő és gyermek számára nagyon fontos. Szülőknek mert, legnagyobb értékű termék a csomagban, a gyermek számára azért mert ez a legmutatósabb, legszebb dolog, amit látnak az iskolaszerei közül. Az iskolatáska mára már nem csak kötelező kellék a gyermekeknek, de az önkifejezésük egyik eszköze is. Kedvenc mesefiguráival, kedvenc dizájnjaival ellátott táskák kellemesebbé teszik az iskolajárást. Szinte mindig a legújabb dizájnok közül választhatnak a szülők és a gyermekek is márkás táskáinkból. Más táskát választ egy iskolába induló elsős és megint mást egy felsős kamasz. Érdemes több rekeszest választani. Tágas, belsők ügyesen kigondolt rekeszeivel garantáltan könnyebben megy majd a bepakolás!

Természetesen az is nagyon fontos dolog, hogy mi kerül bele ezekbe a táskákba. Azok az írószerek kerülnek a könyvek, füzetek mellé, amivel gyermekünk várhatóan 1 éven keresztül dolgozni fog. Nagyon meg kell gondolnunk, hogy csak megoldjuk a problémát átmenetileg, hogy veszünk egy olcsóbb ceruzának kinéző terméket vagy veszünk egy jobb minőségű, esetleg egy márkás folyamatosan jól használható eszközt.

A márka és a kinézet mellett fontos az ergonomikus, hátkímélő megoldással, könnyűsúllyal rendelkező, egyszerűen nyitható, használható, és tisztítható kialakítás. A biztonság miatt fényvisszaverő felületek alkalmazása is, ezek bár csak mellékes szempontok, de nagyon fontos szempontok.

Meghatározó a táska súlya, már 1 kg alatti táskák is készülnek, úgyis nagyon sokat pakolnak bele a gyermekek, fontos a rekeszes kialakítás, hogy könnyebben el tudják rendezni a dolgaikat, előnyös lehet a uzsonnatartó és a kulacs tartó zseb.

A táska mellet fontos kellékek a tortartó, ceruzák, radírok, hegyezők, és a rajzeszközök, amikkel a kreativitását mutathatja meg. Ezeknél is érdemes jó minőség termékeket vásárolni a csemetéinknek. A jó minőség mindig meg hálálja magát, sok bosszúságtól, kellemetlenségtől tudja megkímélni az év során Apukát, Anyukát és természetesen a gyermeket is arra ösztönzi, hogy szebb, jobb munkát végezzen ezekkel a termékekkel.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tudástár