Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Legyen tuti a suli! MAPED - kiválóan megfelet!

Legyen tuti a suli!

Tanszerlista: MAPED - kiválóan megfelelt!

Minden iskolában részletes tájékoztatást kapunk arról, hogy milyen eszközökre lesz szüksége a gyerekeknek a tanév során, ezt egy tanszerlistán összegzik. A tanszerlistán beszerzendő tételek sora igen hosszú, néhány pedig fejtörést is okozhat, ezért nem szabad az utolsó pillanatra hagyni a bevásárlást.  A MAPED világszerte az egyetlen olyan márka, ami az iskolaszerek kategóriában széles körű megoldást kínál: az egyszerűbb tolltartóbarát formáktól egészen az egyedi, innovatív játékos formákig minden beszerezhető.

Most gyerekjáték lesz az iskolaszerekből való bevásárlás, mert a MAPED nélkül nem kezdődhet a tanév!

Nézzük, mivel tölthetjük meg a tolltartót!

MAPED grafitceruzák: háromszög alakú ceruzatestükkel kényelmes fogást biztosítanak, kiváló minőségű fából készülnek, és törésálló grafitbéllel rendelkeznek. A mintás írószerek között mindenki megtalálja a kedvencét!

MAPED „Twin Tip” golyóstoll: a tartós, négyszínű (kék, piros, fekete, zöld) golyóstoll hasznos társa lesz a gyerekeknek leckeírás közben.

MAPED „Color'Peps” színes ceruzák: 2,9 mm-es, puha és törésálló heggyel készülnek háromszögletű, normál vagy vastag kivitelben. Az alapszínektől kezdve a különleges árnyalatokon át találkozhatunk a szivárvány minden színével.

MAPED vonalzók: rövidek, hosszúak, háromszögűek, csavarhatóak, törhetetlenek, mintásak vagy akár átlátszóak. A MAPED vonalzóival a matematikaóra is lehet móka és kacagás!

MAPED hegyezők: lehet egylyukú, kétlyukú, műanyag, tartályos vagy egyedi formájú, hogy igazán mókás legyen a hegyezés. A MAPED kiváló minőségű acélpengével biztosítja a tartós használatot.

MAPED radírok: kicsik, nagyok, kombináltak, ergonomikusak, műanyag vagy papírtokosak. A kompakt és vidám formavilág hozzájárul a radírozás élményéhez.

MAPED körzők: matematikaóra kötelező kiegészítője! A MAPED körzőkínálatában változatos szín- és formavilágú körzőket találunk, melyekkel igazán precízen lehet rajzolni.

Nézzük mi kerüljön a rajzdobozba!

MAPED zsírkréták, filctollak: tökéletes fedőképességükkel és intenzív színeikkel segítik az alkotás minden pillanatát.

MAPED vízfesték, ecset és ecsettál: Szuperhősöknek készült a MAPED festéke és ecsettálja. A vízfesték erősen pigmentált, élénk színei kiemelkedő fedést biztosítanak a papíron.

MAPED ollók: tompa vagy hegyes végű, hagyományos vagy cikcakkkos, rövidek, hosszúak, balkezesek közül is választhatunk! A MAPED ollóival biztonságos és örömteli lesz a vágás!

Bármelyik MAPED iskolaszer kerüljön a gyerkőc iskolatáskájába, biztosak lehetünk benne, hogy a rendkívül praktikus és innovatív eszközökkel mosolyt csalhatunk a lurkók arcára tanulás közben is!

Válassza a Mapedet és kipipálhatja a hosszú lista minden egyes elemét!

Legyen tuti a suli!

2021.07.12.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog