Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

30 napos visszaküldés űrlap

Visszaküldés lépései:

1. Kérjük, hogy lépj be a fiókodba (Regisztrált vevők élhetnek a 30 napos visszaküldéssel). 

2. Töltsd ki az űrlapot, pontos adatokat adj meg. (Űrlap kitöltéséhez azokat az adatokat add meg amivel regisztráltál oldalunkra).

3. Nézd meg, hogy a gyártó által kibocsátott jótállási jegyet is mellékelted-e a csomaghoz, ha az rendelkezésére áll.

4. Nézd meg, hogy a termékhez kapott tartozékokat (pl. töltött tolltartó esetén minden eszköz vagy egyéb kiegészítő benne van-e) is mellékelted a csomaghoz, ugyanis a termék teljes körű vizsgálatához, javításához ezekre is szükség van.

5. Nézd meg, hogy a csomagolás megfelel-e az alapvető szállítási követelményeknek, ugyanis a nem megfelelő csomagolásból adódó sérülésekért nem tudjuk vállalni a felelősséget.

 A visszaküldési űrlap feldolgozása után jelenkezümk, és egyeztetjük a visszaszállítás módját! Küldünk hozzád egy futárt, aki a terméket elhozza.

Utánvétes csomagot nem áll módunkban fogadni.

 
FONTOS!
A 30 napon belüli termék visszaküldés lehetősége biztosítja a fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogát is.
Az elállási jog gyakorlásának feltételeit ide kattintva az ÁSZF-ben olvashatod el.
Amennyiben a törvény által biztosított elállási jogoddal kívánsz élni 14 napon belül jelzned kell az elállási szándékotdat! Ez esetben, ha a vásárlás értékének termék ára és szállítási költsége visszatérítését kéred, akkor a termékek visszaszállításának költsége Téged, a vásárlót terhel!
 
30 napig elfogadjuk a 14 napos törvény által meghatározott határidőn túl jelzett elállási szándékot a fenti feltételek szerint, de ebben az esetben,-- ha volt -- a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség, és a termékek visszaszállításának költsége is téged terhel!

A fiókodba való bejelentkezéshez kattints ide

*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Személyes adatok:
Megremdeléssel kapcsolatos adatok: