Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

30 napos visszaküldés

Érdemes regisztrálnod oldalunkon  már a vásárlás megkezdése előtt mert akkor,

30 napos visszaküldési lehetőséget biztosítunk NEKED, a nálunk vásárolt termékekre!

Regisztrációnál jelöld be a hírlevél fogadást és cserébe ezért -- a törvényesen kötelező 14 napnál hosszabb -- 30 napos visszaküldési lehetőséget biztosítunk NEKED!
Szeretnéd díjmentesen visszaküldeni a csomagot? NEKED megoldjuk ezt is!
Ingyenes a visszaküldés a  regisztrált vásárlóinknak, ha a termékért csereterméket kérsz, vagy elfogadod a termék értéke helyett a levásárolható kedvezmény kuponunkat, --
természetesen ebben az esetben az újbóli kiszállítás is ingyenes!
Rendelj nyugodtan, 30 napig meggondolhatod magad! 
Részletes tudnivalók és feltételek a fentiek igénybevételéhez:
Ezeket a lehetőségeket csak regisztrál vásárlóink, hírlevél olvasóink vehetik igénybe!
Visszaküldés lépései:

Ez a szolgáltatásunk a kölcsönös bizalmon alapul, segíteni szeretnénk, hogy elégedett légy a vásárlásoddal ezért kérjük segíts miket, járj el korrektül a visszaküldés során.
Bármilyen kérdés esetén keresd meg ügyfélszolgálatunkat!

 Előre bocsájtjuk -- mivel a  termékeket nem próbáljuk ki -- minden gyári hibás termék visszaküldhetsz ebben az időtartamban. 

I.Kérjük, bizonyosodj meg arról, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel az alábbi visszaküldési feltételeknek:
- Ezzel lehetőséggel legkésőbb az termék átvételétől számított 30. naptári nap éjfélig élhetsz, az átvétel napját követő nap az első nap.
- A visszaküldeni kívánt terméket csak abban az esetben fogadjuk el, ha rendeltetésszerűen használtad és ez nem okozott a termékben jelentős értékcsökkenést.
 Fenntartjuk a jogot, hogy a nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek visszavételét elutasítsuk.
– azokat amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amelyek láthatóak a túlzott használat nyomai, fizikai sérülést szenvedtek, (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, karcos, szakadt állapot, gondatlan használt, szándékos rongálás).
– amelyeket a nem összes tartozékával és alkatrészével küldtél vissza.
- kérünk, hogy a terméket -- amennyiben lehetséges -- eredeti dobozában/csomagolásában küld vissza, mellékelve hozzá a kapott garancialevelet/jótállási jegyet és valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot. (kezelési utasítás, stb.)
- Ha a termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küld vissza, mert anélkül azt nem áll módunkban elfogadni.
- Ha ugyanabból a termékből több darabot rendeltél és valamennyit szeretnéd visszaküldeni, csak abban az esetben tudjuk azokat elfogadni, ha azok közül csak 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. 
A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.


II. Töltsd ki a temék visszaküldési űrlapot, az űrlap kitöltéséhez be kell jelenkezned. 
- ad meg a rendelésszámot, vagy számlaszámot az egyszerű beazonositáshoz, add meg a termék adatait
- segitsd a munkánkat, jelöld be a visszaküldés okát, ird meg az okot ha nem találtál megfelelőt a listán.
- az űrlapon jelöld meg azt, hogy a visszaküldött termék(kek) vonatkozásában melyik lehetőséget választod:
- termék cseréje ugyanolyan, vagy más termékre, ingyenes szállítással;
- kedvezmény kupon, amely 12 hónapig felhasználható a  weboldalon forgalmazott barmely termék vásárlására,ingyenes szállítással;
- a termék árának visszautalása (azaz cégünk visszatéríti az által visszaküldött termék vételárát) ebben az esetben add meg a bankszámla számodat. 
Ennél az opciónál a visszasállítás költségét neked kell fizetned. Kuponnal vásárolt termékek esetén azonos értékű kupont adunk, a pénzel fizetett részt utaljuk vissza a számládra.

III. A visszaküldési űrlap feldolgozása után jelenkezük, és egyeztetjük a visszaszállítás módját, jellemzően  küldünk hozzád egy futárt, aki a terméket elhozza.
Utánvételes csomagot nem áll módunkban fogadni.

FONTOS!
A 30 napon belüli termék visszaküldés lehetősége részben lefedi a fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogát.
Az elállási jog gyakorlásának feltételeit ide kattintva  az ÁSZF-ben  olvashatod el.
Amennyiben a törvényesen biztosított elállási jogoddal kívánsz élni és vásárlás értékének ( termék ár és szállítási költség) visszatérítését kéred,
és ha a 14 napon belül jelzed az elállási szándékot akkor a  termékek visszaszállításának költsége téged, a vásárlót terhel.
30 napig elfogadjuk a 14 napos törvényes határidőn túl jelzett elállási szándékot a fenti feltételek szerint, de ebben az esetben,-- ha volt -- a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség, és a  termékek visszaszállításának költsége is téged terhel